Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi Belediyesi okul çevrelerini asfaltlıyor

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, tüm okulların çevresinde sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

        Marmaraereğlisi Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları planlı bir şekilde devam ediyor. Çok programlı lise etrafında sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan teknik ekipler, program dahilinde 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu etrafındaki yollarda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

        Marmaraereğlisi Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'nün verdiği bilgilere göre, ilçe sınırlarında bulunan tüm okulların etrafı planlı çalışmalar dahilinde sıcak asfalt çalışması yapılarak kısa sürede tamamlanacak.

        Eğitim ve öğretime desteğini esirgemeyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın talimatlarıyla yapılan çalışmaları gören öğrenciler ve vatandaşlar çalışmalardan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek kış aylarını rahat geçireceklerini ifade etti.

        (YG-MK-Y)

        04.10.2016 16:45:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler