Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdağmadeni Belediyesinden eğitime destek

        (Fotoğraflı)

        Ömer Ertuğrul

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçe belediyesi Atatürk Ortaokulu kütüphanesine 353 adet kitap ve okul bünyesinde başlatılan bağlama kursuna katılan öğrencilere 18 adet bağlama hediye etti.

        Belediye Meclis toplantı salonun eğitim setlerini ve bağlamayı teslim eden Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, belediye olarak eğitime ve öğrencilerin gelişimi konusunda ellerinden gelen her türlü desteği sunmaya devam ettiklerini belirterek, "Atatürk Ortaokulumuzun eksikliklerinin giderilmesi konusunda kütüphaneye aldığımız 353 adet kitabı, okul müdürümüz Mehmet Özen ve öğrencilerimize teslim ettik. Bu kitaplar inşallah öğrencilerimize ışık olacak ve kendilerine sağlam bir gelecek hazırlamak adına katkı sağlayacaktır. Bu yıl içerisinde ayrıca köylerimizde bulunan okullarımıza 6 bin 630 adet eğitim kitap teslim edilmiştir. Yapılan bu kitap yardımlarının değerli öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamasını temenni ederek gelecekte gösterecek oldukları başarılarda küçükte olsa faydamız olursa bizler mutlu oluruz." dedi.

        Atatürk Ortaokulu bünyesinde açılan bağlama kursuna katılan öğrencilere önceden verdiği sözü tutarak 18 adet bağlama hediye ettiklerini ifade eden Başkan Daştan, "Öğrencilerimizin müzik yeteneklerini geliştirmesi konusunda Belediyemiz öğrencilerimize gerekli desteği vermeye devam edecektir. Yeter ki çocuklarımız kendilerini geliştirme adına gayret göstersin." diye konuştu.

        Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Özen ve öğrenciler katkılarından dolayı Belediye Başkanı Suphi Daştan'a teşekkür etti.

        (ÖE-SK)

        04.10.2016 17:01:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler