Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Türker Yeşil

        BALIKESİR (İHA) - Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Bandırma Müftülüğü kaymakamlığı ziyaret ettiler.

        Diyanet İşleri Başkanlığınca, kitap konusunda toplumda bir farkındalık oluşturmak amacı ile "Cami ve Kitap" teması Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın bu yılki ana teması olarak belirlendi.

        Diyanet İşleri Başkanlığı, 1-7 Ekim tarihleri arasını içeren Ekim ayının ilk haftasını 1986 yılında "Camiler Haftası" olarak ilan ederek o zamandan itibaren bu haftayı "Camiler Haftası" olarak kutluyor.

        Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle yaptığı açıklamada, ''Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ziyaretimize gelen çok değerli Müftümüz Süleyman Küçük'e teşekkür ediyorum. Nezdinde tüm Din görevlilerimizin haftasını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum'' dedi.

        (TY)

        04.10.2016 17:01:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler