Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        4 mahallede su kesintisi

        KAYSERİ (İHA) - KASKİ Genel Müdürlüğü'nce, Talas Bahçelievler, Yenidoğan, Kiçiköy ve Mevlana mahallerinde, 5 Ekim çarşamba günü su kesintisinin yapılacağı belirtildi.

        Su kesintisinin sabah saat 08.00'da başlayıp akşam 19.00'a kadar süreceğini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, "Talas'ta yeni döşenen içme suyu hattının işletmeye alınabilmesi için, bağlantı çalışması yapılacak. Söz konusu bağlantı sırasında dört mahallede su kesintisi olacak. Bu kesintiden Bahçelievler ve Yenidoğan mahallerinin tamamı ile Kiçiköy ve Mevlana mahallelerinin bir kısmı etkilenecek," dedi.

        Batukan; bu mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızın ve işyeri sahiplerimizin su kesintisinden daha az etkilenmeleri için gerekli tedbirleri almaları gerektiğini sözlerine ekledi.

        (SK)

        04.10.2016 17:27:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler