Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koçarlı'da yol yapım çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Uçkaç

        AYDIN (İHA) - Koçarlı Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe genelindeki ortak yol yapım çalışması devam ediyor.

        Çalışmalar kapsamında Gözkayası, Büyükdere, Zeytinköy, Bağarcık, Kasaplar, Cincin, Çallı, Gaffarlar, Kızılcabölük mahallelerimizin parke taşları yerlerine ulaştı, çalışmalar Koçarlı Belediyesi ekiplerince sürdürülüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, yine direksiyon başına geçti parke taşı yüklü kamyonu kullandı.

        Çalışmaların ilçe genelinde sürdüğünü belirten Başkan Öztürk, "Yol çalışması en önemli önceliğimiz, halkımızın rahat ve güvenli ulaşımını sağlamak için, merkez ve kırsal ayrımı gözetmeksizin ilçemizin genelinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz, Koçarlı Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Koçarlı'ya kalıcı hizmetler sunmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

        (MU-

        05.10.2016 10:31:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler