Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çekmeköylü çocukların lunapark keyfi

        - Çekmeköy Kızılay Kadın Kolları, öğrencileri lunaparka götürdü

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Dünya Çocuk Günü nedeniyle Çekmeköy Kızılay Kadın Kolları, öğrencileri lunaparka götürdü. Çarpışan arabaya, atlı karıncaya binen çocuklar keyifli bir gün geçirdi.

        Ekim ayının ilk Pazartesi günü Dünya Çocuk Günü kapsamında Çekmeköy Kızılay Kadın Kolları, ilk ve ortaokul öğrencilerini lunaparka götürdü. Taşdelen Lunaparkı'na gelen 270 çocuk çarpışan arabaya, atlı karıncaya, trene binerek keyifli dakikalar geçirdi. Lunaparkta eğlenen çocuklara Çekmeköy Kızılay Şubesi yetkilileri de eşlik etti. Bazı öğrenciler ilk kez lunaparka geldiklerini söyleyerek etkinlikten mutlu olduklarını ifade ettiler.

        Öğrencileri lunaparka getiren Çekmeköy Kızılay Kadın Kolları Başkanı Nazlı Durmaz, "Çekmeköy'de bulunan ilkokulları ve ortaokulları Taşdelen Lunapark'ta ağırlayıp onları eğlendirmek maksadımız. Bugün 270 tane çocuk ağırlayacağız. Şu anda 50 kişilik birinci grubumuz geldi. Sonra diğer gruplarımız gelecek. Akşama kadar 270 çocuğu ağırlamış olacağız" dedi.

        (MB-HB-SÜ-SO-Y)

        05.10.2016 12:47:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler