Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çatı yangını korkuttu

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Altınordu ilçesinde 4 katlı binanın çatısında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

        Şarkiye Mahallesi 272. Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının itfaiye haber merkezine bildirilmesiyle birlikte çok sayıda itfaiye aracı ve personeli olay yerine sevk edildi. 8 dairenin bulunduğu binadaki katlar itfaiye ekipleri tarafından tek tek dolaşılarak vatandaşlar dışarı çıkarıldı ve çevrede güvenlik tedbirleri alındı.

        Depo olarak kullanılan çatı katındaki yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Apartman ve çevre sakinleri yangının söndürülmesiyle birlikte büyük bir tehlike atlattı. Yangının çıkış sebebinin araştırıldığı bildirildi.

        (MAK-SLH-Y)

        05.10.2016 12:49:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler