Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amatör Spor Haftası hazırlıkları tam gaz

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) ile Spor Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri Amatör Spor Haftası için 15 Ekim 2016 tarihinde tören yapılacak. Bu yıl etkinlikler 15 Temmuz Milli Mücadele ve Demokrasi Meydanı'nda yapılacak.

        Amatör Spor Haftası Kutlamaları bu yıl Erzurum'da 15 Ekim 2016 Cumartesi günü 15 Temmuz Milli Mücadele ve Demokrasi Meydanı'nda (Yakutiye) gerçekleştirilecek. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ile Spor Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenleyeceği Amatör Spor Haftası Kutlamaları, Erzurum'da 15 Ekimde, Erzurum GHSİM ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilecek. Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi, ETÜ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü'nün de destekleyeceği Amatör Spor Haftası Etkinliklerinin oldukça renkli ve coşkulu geçmesi bekleniyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 15 Ekimde Çifte minareli medrese önünden saat 10.30'da yapılacak olan kortej yürüyüşü ve açılış törenlerinin ardından 15 Temmuz Milli Mücadele ve Demokrasi Meydanı'nda spor gösterilerinin yapılacağını ifade etti. Taşkesenligil, aynı gün ASKF tarafından yıl içinde uluslararası spor organizasyonlarında derece elde eden sporculara ve takımlara ödül verileceğini sözlerine ekledi.

        (ERZ-AA-Y)

        05.10.2016 13:20:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler