Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buharkent'te 'Doğadan Ürüne' projesi hayat bulacak

        (Fotoğraflı)

        Beşer Çeken

        AYDIN (İHA) - AK Parti'li Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol öncülüğünde hayata geçirilen 'Doğadan Ürüne' projesi kayıtları devam ediyor.

        Buharkent Belediyesi, Buharkent Meslek Yüksek Okulu, Buharkent İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Buharkent İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve Buharkent Ziraat Odası Başkanlığı destekleriyle 10-14 Ekim tarihlerinde yapılacak olan 'Doğadan Ürüne' projesi kapsamında uygulamalı ve bilimsel öğretim kursu yapılacak.

        Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, yaptığı açıklamada,"10-14 Ekim tarihlerinde yapılacak olan 'Doğadan Ürüne' projesi kapsamında bitkisel ürünler ile yapılacak olan Krem, Şampuan, Sabun gibi ürünler katılımcılar ile birlikte çalışmalarını, düşünmelerini ve öğrenmelerini sağlayan uygulamalı ve bilimsel öğretim kursu yapılacaktır.Kursa Katılmak isteyen vatandaşlarımızın formu doldurarak Belediyemize ve Buharkent Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerekmektedir.Katılım 50 kişi ile sınırlıdır" dedi.

        (BÇ-MB-Y)

        06.10.2016 09:00:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler