Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray'da kadın aktivite merkezinde sona gelindi

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediyesi'nin, kadınların sosyal, kültürel, mesleki gelişimlerine katkı sunmak için başlattığı Kadın Aktivite Merkezi inşaatında sona gelindi.

        Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AKMEK'te görevli öğretmenler ve öğreticilerle Kadın Aktivite Merkezi'nin devam eden inşaatını inceledi. Başkan Yazgı, Aktivite Merkezinde Aksaraylı hanımların ihtiyaç duyduğu sosyal, sportif, kültürel, mesleki anlamda her detaya yer verildiği söyledi. Hanımların bu hizmeti çok beğeneceğini söyleyen Başkan Yazgı, "Sona geldiğimiz bu merkezimizde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitnes salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu bulunacak. Yani kısacası kadınlar her alanda faaliyet gösterebilecekler" dedi.

        Başkan Yazgı, çocuğu olup da kadın aktivite merkezine gelmek isteyen hanımların, tesis içerisinde bulunan kreşlere çocuklarını bırakabileceği kaydetti.

        (YC-FM-Y)

        11.10.2016 14:37:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler