Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet Başsavcısı Solmaz'dan Başkan Böcek'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

        Temmuz ayında Diyarbakır'dan Antalya'ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Böcek, "Savcımız Ramazan Solmaz'a iade-i ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Antalya'da tüm kamu kurumlarıyla uyum içinde bir çalışma yürütüyoruz. Göreve geldiği günden buyana yaptığı çalışmalar ile Savcımızın kısa sürede Antalya'ya alıştığını görmekteyim. Adli yılın açılması ile birlikte kendilerinin yoğun bir çalışma dönemleri bulunuyor. Savcımızın nezdinde bütün adli ve yargı mensuplarına başarılar diliyorum" dedi.

        Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ise konuşmasında Başkan Böcek'e teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        11.10.2016 15:40:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler