Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Şirinler' Kulalı miniklerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik "Şirinler" adlı tiyatro oyununu Kulalı minik izleyicileri ile buluşturdu.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ekim ayında çocuk izleyicilerine yönelik hazırladığı "Şirinler" adlı oyununu Kulalı minik izleyicileri ile buluşturdu. Batuhan Nil ve Selimcan Doğancı'nın yazdığı, Mertcan Üreten'in uyarladığı ve Batuhan Nil'in yönettiği oyuna, minikler yoğun ilgi gösterdi. Oyun, Doğa sevgisini, arkadaşlığı ve paylaşımın önemini vurguladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, "Sezonu Şirinler adlı çocuk oyunumuzla açtık. Kulalı minik izleyicilerimiz oyunumuza yoğun ilgi gösterdi. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (AY-Y)

        17.10.2016 13:03:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler