Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtarlar Gününde Şanlıurfa'yı Ceylanpınarlı muhtar temsil etti

        (Fotoğraflı)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - İzmit Belediyesi tarafından Muhtarlar Günü dolayısıyla yapılan organizasyonda Türkiye genelinden yaklaşık bin muhtar katılırken, Şanlıurfa'yı ise Ceylanpınar Seydo Atilla Mahalle Muhtarı Ömer Küçükyıldırım temsil etti.

        İlk defa 2013 yılında kutlanmaya başlanan organizasyonun 4'üncüsüne Türkiye'nin dört bir yanından binden fazla muhtarı konuk eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, muhtarlarla birlikte dernek başkan ve yöneticilerini de ağırladı. Türkiye'de ilk defa 2013 yılında İzmit Belediyesi tarafından kutlanmaya başlanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından da yasallaştırılarak yurt genelinde kutlanacak olan Muhtarlar Gününün 4'üncüsüne Şanlıurfa'yı temsilen Ceylanpınar Seydo Atilla Mahallesi Muhtarı Ömer Küçükyıldırım katıldı.

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve yetkililer katıldı.

        (UK-SD-Y)

        18.10.2016 09:34:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler