Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Memur Sen üyelerine aşure dağıttı.

        - Memur-Sen Muğla İl temsilciliği muharrem ayı nedeniyle üyelerine ve misafirlerine aşure ikramında bulundu.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Hicri yeni yılın ilk ayı olan Muharrem ayının içerisinde bulunan aşure gününde Muğla Memur-Sen üyelerine aşure ikramında bulundu.

        Duayla başlayan aşure ikramına kamu çalışanlarından, sivil toplum örgütlerinden ve siyasilerden yoğun katılım oldu. Üyelerine ve misafirlerine aşure ikramında bulunan Muğla Memur Sen İl Başkanı Önder Uçak, "İkramda bulunmak, bir araya gelmek, birlik ve beraberliğimizi artırmak için geleneklerimizin yaşatılması önemli. Biz de sivil toplum örgütleri olarak bu duruma öncülük etmeliyiz. Kültürümüzün en önemli özelliği olan ikramda bulunmak ne kadar önemli ise davete icabet etmekte o kadar önemlidir. Aşure programımıza katılan AK Parti İl Başkanı Kadem Mete'ye ve yönetimine, İl Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Ekinci'ye, daire amirlerimize, STK Başkanlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

        (BT-İK)

        20.10.2016 09:48:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler