Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kağıthane'nin özel ekibi görev başında

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kağıthane Belediyesi tarafından kurulan, 19'u motosikletli olan 38 kişilik özel ekip, ihbar üzerine belirtilen adreslere giderek tespit ve müdahalede bulunuyor.

        İstanbul'da ilk kez Kağıthane Belediyesi'nin kurduğu 19'u motosikletli 38 kişilik özel ekip, ilçeyi mahalle mahalle gezip denetleyerek tüm aksaklıkları yerinde tespit ediyor.

        Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın göreve geldikten sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip, belediye hizmetlerinin adeta oto kontrol sistemi gibi çalışıyor. Motorize Tim olarak görev yapan 19 kişi, büyük mahallelerde ve ulaşımı zor olan noktalar ile ani müdahale gerektiren ihbar ve şikayetleri yerinde değerlendiriyor. Özel ekibin 19'u da yaya olarak görev yapıyor.

        "Ekip olay yerinde tespit ve müdahalede bulunuyor"

        İstanbul'da ilk kez Kağıthane Belediyesi'nde oluşturulan özel ekip, belediyeye gelen ihbar ve şikayetleri teknolojik imkanlar ile takip ediyor. Kendilerine tahsis edilen tabletlere gelen bildirimler üzerine direkt olarak adrese bölgesine giden ekip, tespit ve müdahalede bulunuyor. Yapılan tespitte belediyeyi ilgilendiren bir konu ise ilgili birime bilgi verilerek müdahale sağlanıyor. Gerektiğinde ceza yazma yetkisi de bulunan ekibin değerlendirdiği ihbar veya şikayetin belediyeyi ilgilendirmemesi durumunda da ilgili kuruma yönlendiriliyor. Böylece vatandaşın ihbar veya şikayeti mutlaka sonuçlandırılıyor. Ayrıca şikayet sahibi vatandaşa da telefonla bilgi veriliyor.

        (HB-ÖK-Y)

        20.10.2016 11:06:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler