Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinyalizasyon sisteminin çalışmaması kazaları artırdı

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki Şehit Ömer Halisdemir Caddesi üzerindeki kavşakta sinyalizasyon sistemlerinin çalışmaması nedeniyle trafik kazaları yaşanmaya başlandı.

        Kdz. Ereğli ilçesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerindeki açık Çarşı Kavşağı'nda sinyalizasyon sistemlerinin çalışmaması nedeniyle yaralamalı ve maddi hasarların kazaların artmasına neden oldu. Geçtiğimiz hafta bir kişinin yaralanması ile sonuçlanan kazanın ardından bu gün aynı yerde bir kaza daha yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kavşaktan dönüş yapmak isteyen İsmail K. idaresindeki 67 LU 780 plakalı otomobil ile İbrahim K. idaresindeki 74 AD 611 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, araçların yoldan kaldırılması ile yeniden ulaşıma açıldı. Sürücüler ise kazaların her geçen gün arttığı kavşaktaki daha fazla kaza yaşanmaması için sinyalizasyon sistemlerinin bir an önce çalıştırılmasını istedi.

        (VK-AŞ-Y)

        20.10.2016 14:50:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler