Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Ticaret Odası, BBP'yi ağırladı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız ile yönetimi, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve Meclis Başkanı Akın Doğan'ı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

        Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız, BBP geçmiş dönem Genel Başkan Yardımcısı Serhat Duyar, İl Başkan Yardımcıları Kadir Engin, Remzi Kaya, Ercan Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri; H. Latif İşcen, Mustafa Özdemir ve Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha'nın yer aldığı BBP heyeti, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve Meclis Başkanı Akın Doğan'ı ziyaret etti.

        Ziyarette yaptığı konuşmasında KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış ve Meclis Başkanı Akın Doğan'a başarılar dileyen BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, "Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Başta iş dünyası olmak üzere toplumun her kesiminin ciddi sıkıntıları var. Sorunların gündeme taşınması ve çözümü noktasında parti olarak elimizden gelen tüm çabayı sarf etmeye hazırız. KOTO ilimizin en güzide kurumlarından bir tanesi. KOTO bu kentin markasıdır" dedi.

        (İG-RFK-Y)

        21.10.2016 14:39:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler