Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Bakıcı Sanayi Camii'ndeki Mevlid programına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Sanayi Camii'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif ve pilav ikramı programına katılarak sanayi esnafı ile bir araya geldi.

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eski sanayi esnaflarından Mehmet Ada tarafından Sanayii Camii'nde okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldı ardından da Cuma Namazı'nı camii cemaatiyle birlikte burada kıldı. Namazın ardından pilav ikramı yapılan programda sanayi esnafı ile bir araya gelen Başkan Bakıcı, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlara belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı, onlardan gelen istek ve talepleri dinledi. Cami cemaati ve sanayi esnafıyla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Bakıcı, programın sonunda organizasyonu yapan sanayi esnafı Ada'ya 'Allah kabul etsin' dileklerini iletti.

        (FSİ-Y)

        22.10.2016 11:06:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler