Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selendi'nin beyaz bayraklı lisesi

        (Fotoğraflı)

        Adem Çakır

        MANİSA (İHA) - Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, beyaz bayrak almaya hak kazandı.

        Eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla uygulanan 'Beyaz Bayrak' projesi kapsamında Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 'Beyaz Bayrak' almaya hak kazandı. 'Beyaz Bayrak'ın teslim törenine Kaymakam Murat Aydın, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Raşit Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Alakoyun, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Yeşilkula ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Kaymakam Aydın, "Büyük bir sorumluluk altındayız. Bu sorumluluğu yakından biliyoruz. Aldığımız her nefeste sorumluluğumuzun bilincindeyiz daha çok çalışacağız eğitim hamlemizde tüm imkanları yerinde kullanacağız. Bir adım öne geçebilme adına daha da çok çalışacağız" dedi.

        Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Yeşilkula ise, "Okulumuza bu ödülü kazandırmada emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci, veli ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

        Program sonrası okul öğretmenleriyle birlikte bir toplantı yapan Kaymakam Aydın'a okul öğrencileri tarafından hazırlanan aşure ikramı yapıldı.

        (AÇ-AY-Y)

        23.10.2016 11:07:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler