Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uysal, Nuri Erkal'ın imza gününe katıldı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, şair ve yazar Nuri Erkal'ın imza gününe katıldı.

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, şair, öykücü ve radyocu Nuri Erkal'ın Antalya Sanatçılar Derneği'nde (ANSAN) düzenlenen imza günü ve söyleşisine katıldı. Başkan Uysal, Erkal'ın "Tehlikeli madde diyorlar/ Taşıyan için değil mi/ Hayat da yaşam da öyle/ Yaşayan için değil mi" dizelerini okuduğunu konuşmasında sadece bina yaparak belediye ya da kent olunamayacağının çok farkında olarak Muratpaşa'da belediyecilik hizmetlerini sürdürdüklerini söyledi. Başkan Uysal, "O yüzden sanat ve spora olan ilgimiz, bütçe fonlarımız, bu alandaki aktivitelerimiz artarak devam edecek" dedi.

        Erkal'ı "Deneyimli kent sakinleri tarafından iyi tanınan, gülücüğünü muhakkak gözlerinde hissedilen bir sanatçı" olarak anlatan Başkan Uysal, Erkal'a "Öğretmeniz, hocamız" diye seslendi. Erkal'ı hiçbir zaman tebessüm etmezken görmediğini belirten Uysal, "Böyle insanlar çok az" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        24.10.2016 10:17:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler