Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı'ndan Ata'ya ve cumhuriyete saygı konseri

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Şef İnci Çayırlı yönetiminde sevenlerine cumhuriyet coşkusunu yaşattı.

        Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "Geçmişimizden Bugüne Ata'mıza Saygıyla - Cumhuriyet Konseri" birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği bir müzik şölenine dönüştü. Konserin son bölümünde Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendiren koroya, İnci Çayırlı ve seyirciler eşlik etti. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da koroya katılarak 10. Yıl Marşını söyledi. Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi İnci Çayırlı konser sonunda ayakta alkışlanırken, "Başkanımızdan çok büyük güç alıyoruz. Eskişehir'i çok seviyorum. Bu güzel desteğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

        Başkan Ataç da, "Atatürk sadece cumhuriyette değil yediğimiz ekmekte, içtiğimiz suda var" derken sözlerine şöyle devam etti:

        "Yolumuz Atatürk yolu. Biz Atatürksüz hiçbir zaman olmadık. Hiçbir zaman da olmayacağız. Bugün sahip olduğumuz her şey onların ve şehitlerimizin sayesinde. Cumhuriyetimizin yıldönümü kutlu olsun ve cumhuriyetimiz ilelebet yaşasın."

        (KÇ)

        24.10.2016 16:22:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler