Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece Belediyesi 'Sürmeli'ye sahip çıktı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece'nin Ahmediye beldesinde yaralı halde bulunan eşeğe Büyükçekmece Belediyesi sahip çıktı.

        Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, ilçedeki bakıma muhtaç ve sahipsiz hayvanlara kucak açmaya devam ediyor. Arka bacağı tamamen enfeksiyon kapmış ve bakıma muhtaç olan çaresiz eşeğe Büyükçekmece Belediyesi tarafından "Sürmeli" ismi verildi. Veteriner hekimler tarafından 3 hafta tedavi altına alınan Sürmeli'ye antibiyotik ve pansuman tedavisi uygulandı. Barınağın yeni üyesi olan 2 yaşındaki Sürmeli, eski sağlığına tamamen kavuştuktan sonra barınakta yaşayan Kadife, Karakoçan ve Boncuk isimli eşeklerin yanına katılacak.

        "Duyarlı olmalıyız"

        Bakıma muhtaç hayvanlara karşı daha duyarlı olunması gerektiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Uzun yıllardır barınağımızda yaşayan eşeklerimize bir yenisi daha eklendi. Ahmediye'de yaralı bir halde bulunan eşeğimizi tedavi ettik. Barınağımızda bulunan hayvanlarımızı doğal ortamlarından uzaklaştırmamaya özen gösteriyoruz" dedi.

        (HK-ÖZ-Y)

        25.10.2016 09:55:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler