Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Belediyesi'nin projesine destek

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Belediyesi AB Dış İlişkiler AR-GE ve Strateji Geliştirme Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan; 'AB ve CSGB dezavantajlı kişilerin Sosyal Entegrasyonu ve İstihdam Edilebilirliklerinin Desteklenmesi' isimli proje, destek almaya hak kazandı.

        Entegrasyonu ve İstihdam Edilebilirliklerinin Desteklenmesi Hibe programı imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Yaklaşık 100 bin Euro tutarında alınacak hibe ile ilimizde dezavantajlı 40 kişiye verilecek eğitimler ile sosyoekonomik açıdan topluma entegrasyonları sağlanacaktır.Verilecek eğitimler sadece mesleki eğitimlerle sınırlı olmayacak. Kişisel gelişim, öz bakım, Aile ve toplum içi iletişim gibi eğitimlerde verilecektir. Projemiz Kütahya'mıza ve Ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu. (EFE)

        25.10.2016 10:17:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler