Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Finike Devlet Hastanesi Başhekimliği Op. Dr. Yücel Kurt getirildi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Finike Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine Op. Dr. Yücel Kurt atandı.

        2006 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yücel Kurt, 2012 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamladı. 2012 yılından itibaren Isparta Devlet Hastanesi'nde hizmet veren Dr. Kurt, Finike Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atandı. Sağlık yönetimi alanında yüksek lisansını 2014 tarihinde tamamlayan Op. Dr. Yücel Kurt'un, akupunktur, kupa terapi, nöralterapi ve ozon terapi alanlarında da eğitimleri mevcut.

        Op. Dr. Yücel Kurt, "Bir Antalyalı olarak Finike'de bulunmaktan ve Finike halkına hizmet vermekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Finike Devlet Hastanesi bu bölgede köklü bir geçmişe sahiptir. Personelimizle oluşturacağımız sinerji, hastanemizin hizmetlerini daha da ileri taşımamızı sağlayacaktır. Bu kapsamdaki somut çalışmalarımız ve projelerimizde başhekimliğimiz tarafından Finike halkına duyurulacaktır" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        27.10.2016 12:19:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler