Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Bilim Şenliği'nde 29 Ekim coşkusu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla Yunusemre Belediyesi Muradiye Aile Yaşam Merkezi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen Yunusemre Bilim Şenliği'ne katılan öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

        Yunusemre Belediyesi tarafından, Yunusemre Kaymakamlığı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Yunusemre Kent Akademisi ortaklığıyla düzenlenen, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliklerini Destekleme Programı tarafından da desteklenen Yunusemre Bilim Şenliği'nde düzenlenen etkinlikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

        Etkinliğe katılan öğrenciler, ellerinde Türk Bayraklarıyla 10. Yıl Marşı'nı coşkuyla söyledi. Öğrencilerin bilime özendirilmesi, bilimsel gerçekleri sıralaması ve geleneksel bir bilim organizasyonu haline gelen ve 3 gün boyunca süren Yunusemre Bilim Şenliği'nde 20 okuldan 450 öğrenci, kendi elleriyle deneyler yaptı.

        (SC-Y)

        28.10.2016 11:29:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler