Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuk akademisi ikinci haftasını geride bıraktı

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Serdivan Fikir Sanat Akademisi bünyesinde geleceğin fikir ve sanat insanlarını yetiştiren Çocuk Akademisi, yeni dönemin ikinci haftasını geride bıraktı.

        Sadece 2. ve 6. sınıf arasındaki ilköğretim öğrencilerine yönelik eğitim veren Akademi, çocukları; kişisel, sosyal ve zihinsel gelişimlerine yardımcı olacak 12 farklı dersle buluşturdu. Çocuk Akademisi'nin bilime neşe katan dersi Neşeli Bilim'de çocuklar, teorik öğrenme yöntemlerini pratiğe dökerek bilim ile ilgili soyut kavramları kavrama imkanı buluyor. Öğrenciler Fizik, Kimya, Biyoloji alanlarında yaptıkları eğlenceli deneylerle bilimi küçük yaşta yaşayarak tecrübe etme imkanı buluyor. Çocukların bireysel ve grup halinde yaptıkları deneylerle bilime olan ilgilerinin daha da arttığını belirten Akademi yetkilileri, eğitimlerde öğrencilerin gelişimine ve bilgi birikimine katkı sağlayacak profesyonel metotların uygulandığını belirttiler.

        Çocukların bilim dünyasına olan sevgi ve aşinalıklarının daha da güçlenmesi için, profesyonel materyallerin yanı sıra günlük hayatta kullandığımız gereçlerden de yararlanıldığı belirtilirken öğrencilerin deney sonundaki değerlendirmeyi uzman eğitmenlerle birlikte yaptığı ifade edildi.

        (RŞ-İÇ)

        30.10.2016 16:44:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler