Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdağ Kandıra 8 ay sonra poligonda

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Büyükşehir Kağıtspor'un Dünya üçüncüsü olan milli atıcısı Serdağ Kandıra, sekiz aylık sakatlığının ardından ilk turnuvasında ikinci olmayı başardı.

        Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun 2016 faaliyet programında yer alan Trap Cumhuriyet Kupası Mersin'in Erdemli İlçesi'nde yapıldı. Sakatlığı nedeni ile poligondan sekiz aydır uzak kalan milli bayan atıcı Serdağ Kandıra, uzun aranın ardından bu turnuvayla yeniden alanlara döndü. Kariyerinde bir Dünya üçüncülüğü, iki Türkiye Şampiyonluğu, iki de Türkiye ikinciliği bulunan milli atıcı Kandıra, uzun aranın ardından başarılı atışlar yaparak, 65 puanla ikinci oldu.

        Gümüş madalya kazanan milli sporcu performansıyla antrenörü Ali Emre Güray'dan övgü aldı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kürsüde madalyaları düzenlenen törenle verildi. Milli atıcı Serdağ Kandıra, "Sakatlığım nedeniyle uzun bir zamandan beri spor yapamıyordum. Sakatlığımın ardından Cumhuriyet kupasıyla ilk atışlarıma katıldım. Antrenörümün desteğiyle atışlarımı iyi yaptım. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Beni her zaman destekleyen Kulübüme teşekkür ediyorum" dedi.

        (GY-Y)

        31.10.2016 11:10:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler