Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        H. Rabia Boyacı Aile Sağlık Merkezi açılışı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Merkez Gevher Dudayev Mahallesine Nevşehirli hayısever Dirikoç ailesi tarafından yaptırılan H. Rabia Boyacı Aile Sağlık merkezinin açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.

        Açılış törenine Vali İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, daire müdürleri, sağlık çalışanları, Hayırsever Dirikoç ve Boyacı aileleri, protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

        Vali Aktaş açılış töreninde yaptığı konuşmasında,"Bu eserin ortaya çıkmasını sağlayan maddi olarak desteklerini sunan Dirikoç ailelerine teşekkür ediyorum. Açılışını yapacağımız H.Rabia Boyacı Aile Sağlık Merkezinin ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

        Vali Aktaş daha sonra Dirikoç ailesi tarafından yaptırılan H.Rabia Boyacı Aile Sağlık merkezi için Nevşehirli Hayırsever Nafiz Dirikoç'a çiçek buketi takdim ederek teşekkürlerini ifade etti..

        İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından duaları yapılan H.Rabia Boyacı Aile Sağlık merkezinin açılış, Vali Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktğrk, Ebubekir Gizligider, Dirikoç ve Boyacı aileleri tarafından yapıldı.

        (COŞ-SK)

        31.10.2016 15:31:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler