Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yahyalı'da taşınmaz satış ihalesi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Yahyalı Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan taşınmazların satışı için ihale düzenledi.

        Gerçek ve tüzel katılımcıların ilgi gösterdiği ihale belediye binasında yapıldı. Saat 10.00'da encümen huzurunda açık arttırma usulüyle yapılan ihalede, Seydili Mahallesi'nde bulunan 660 m² ticaret ve konut alanı ile Fevziçakmak Mahallesinde bulunan 5 adet dükkân satışa sunuldu.

        Zaman zaman pazarlıkların da yaşandığı ihalede 6 adet taşınmazın satışı yapıldı. Yahyalı Belediyesi taşınmaz satış ihalesinden yaklaşık 1 milyon lira gelir elde etti.

        İhaleden sonra kısa bir açıklama yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; "1 Kasım tarihli encümenimizde, mülkiyeti belediyemize ait olan 6 adet taşınmazın satışını gerçekleştirdik. İhalede taşınmazlarımızı alan firmalarımıza hayırlı uğurlu olsun. Belediyemiz ihalelerden yaklaşık 1 milyon TL gelir elde etmiş oldu. Elde ettiğimiz bu geliri halkımızın yaşam kalitesini artırmak için kullanacağız. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. " ifadelerini kullandı.

        (AÖ-Y)

        01.11.2016 13:56:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler