Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitgazi'de ORKÖY sevinci

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) projesi kapsamında gerçekleşen hibe seracılık desteği ile Seyitgazi'de üreticilere seracılık desteği sağlandı.

        Orman Bölge Müdürlüğü'nün 2016 yılı ORKÖY faaliyetleri orman köylülerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. ORKÖY Projesi kapsamında başlatılan hibe destekleri ile vatandaşlar kendi işinin patronu oluyor. Proje kapsamında seracılık için hibe alan üreticilerden biri olan Seyitgazi Örencik Mahalleli Bekir Özkan ve Selahattin Yücel, ORKÖY'ün desteği ile seracılık yaptıklarını ve kendilerine yeni bir geçim kaynağı oluşturduklarını söyledi. Hibe proje ile günün teknolojisine uygun ve modern bir sera projesini hayata geçirdiğini belirten Özkan, "Devletimizin üreticilere verdiği kredi ve hibeleri yakından takip ediyorum. Bunlardan biriside ORKÖY 'dü. Bende müracaatımı yaptım ve projemi sundum. Projem kabul edildi ve çok mutluyum. 1000 metrekarelik alana soğan, ıspanak, roka ve maydonoz ektim. Uygun destekle en iyi imkanlarla üretim yapacağız inşallah. Orman köylülerini destekleme projeleri gerçekleştiren ve bizleri teşviklendiren Orman ve Su İşleri Bakanımız Sn. Veysel Eroğlu başta olmak üzere Eskişehir milletvekillerimize ve bizlere desteğini esirgemeyen, yol gösteren Seyitgazi Belediye Başkanı'mız Hasan Kalın'a bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah herkes bu tür projelerden yararlanır" dedi.

        (İHA-MET-Y)

        02.11.2016 15:57:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler