Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Usta yazardan gençlere nasihatler

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Esenlerli gençler, Yazar Osman Akkuşak'a bir vefa ziyareti gerçekleştirerek usta isimden çeşitli tavsiyeler alıp tecrübelerinden faydalandılar.

        Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün her ay düzenlediği 'Vefa Buluşmaları' kapsamında Esenlerli gençler, Bab-ı Ali'nin usta isimlerinden Yeni Şafak Köşe Yazarı Osman Akkuşak'ı ziyaret etti. Osman Akkuşak gençlerle gazetecilik ve yazarlık hayatından anılarını paylaştı.

        "Çalışkanlık ve doğruluk değişmez kanundur"

        Yazar Osman Akkuşak, gençlere çalışkanlık ve doğruluk tavsiyesinde bulunarak, "Hayatta hiç yalan söylemezseniz, kalbinizin içinde ne varsa ifade ederseniz, doğru konuşup yalandan nefret ederseniz, çalışkan olursanız sırtınız ömür boyu yere gelmez. Daima sevilir, iş bulursunuz, daima itibar ve iltifat görürsünüz. Çalışkanlık ve doğruluk önemli. Bunu herkes söylüyor demeyin çünkü bunlar değişmez bir kanundur" diye konuştu.

        (HK-HA-Y)

        02.11.2016 17:41:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler