Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bornova Belediyesinin hizmet ve projelerine plaketli teşekkür

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'de Bornova Belediyesi, yaptığı çalışmalar nedeniyle bir çok kurumdan ve dernekten teşekkür plaketi aldı.

        Bornova Belediyesi, bugüne kadar dikkat çeken proje ve açılışlara imza attı. Bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan Bornova Belediyesine, kurumlardan ve derneklerden de tek tek ziyaretler geldi. Çok sayıda dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM ) Yerel Yönetim Ödülerinde de Bornova Belediyesinin "Borbel E-Kent Bilgi Sistemi" projesi ödüle layık görülmüştü. Başkan Olgun Atila da, hizmet yolundaki projelere verilen ödülü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden almıştı.

        (HG-Y)

        04.11.2016 10:31:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler