Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'da elektrik kesintisi

        ŞANLIURFA (İHA) - Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa'da enerji kesintisi yapılacağını açıkladı.

        Dicle Elektrik, 5 Kasım tarihinde Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye ilçelerinde şebeke bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağını bildirerek vatandaşların tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

        Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa İl Müdürlüğü İşletme Bakım ve Onarım Yöneticiliğinin şebeke bakım ve onarım faaliyetleri kapsamında 05 Kasım Cumartesi günü 08:00 ile 18:00 saatleri arasında, Karaköprü Merkez Mahallesinde, Haliliye İlçesinde Ulubağ Mahallesi, Taşıt Muayene İstasyonu civarında Eyyübiye ilçesinde ise Hayati Harrani Mahallesi, Eyüpnebi Mahallesi,Selçuklu Mahallesi, Şığmaksut Mahallesi, Akabe Mahallesi, Akşamsettin Mahallesi, Balıklıgöl Devlet Hastanesi, SSK Caddesine enerji verilemeyeceği bildirildi.

        (BB-BRN-Y)

        04.11.2016 13:50:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler