Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altaç'tan terör saldırısına kınama

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şubesi Başkanı Aydın Altaç, dün 08.00 sıralarında merkez Bağlar ilçesinde meydana gelen ve 2'si polis, 9 kişinin şehit olduğu bombalı araçla yapılan terör saldırısını sert bir şekilde kınadı.

        ASKON Diyarbakır Şube Başkanı Aydın Altaç, yaptığı açıklamada bu saldırının birliğe ve kardeşliğe yönelik olduğunu söyledi. Altaç, "Diyarbakır bir kez daha terör acısını yaşamıştır. Gerçekleşen terör saldırısının konuşulacak bir yanı yoktur. Acımız çok büyük, 9 canımızı kaybettik. Menfur terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısı gerçekten çok büyük. Terör vahşeti bu kez de Diyarbakır'ın göbeğinde kendini gösterdi. Terör saldırılarının en çok bölge insanına ve bölge ekonomisine zarar verdiğini biliyoruz. Gün etle tırnak olma, provokasyonlardan uzak durup kenetlenme günüdür. Gün metanet ve birlik olma günüdür. Birliğimizin sabote edilmesine izin vermeyeceğiz. Birlik ve beraberliğe kastedenlere karşı inadına daha da kenetleneceğiz. Kadim şehrimiz Diyarbakır'ın barış ve huzurunu hedef alan tüm bu hain saldırının, milletçe tanık olduğumuz acı olayların sonuncusu olmasını diliyoruz. Menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

        (İHA-AKK-Y)

        05.11.2016 12:40:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler