Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köy öğrencilerine kırtasiye yardımı

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt ilçesinde, öğretmenler tarafından düzenlenen kampanya çerçevesinde toplanan yardımlar, öğrencilere dağıtıldı.

        Malazgirt ilçesine bağlı Dolabaş Köyü İlkokulu öğretmenleri, maddi durumu düşük öğrenciler için sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde toplanan kırtasiye malzemesi ve oyuncaklar, Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya'nın katılımıyla öğrencilere dağıtıldı. Yardım dağıtım töreninde bir konuşma yapan müdür Kaya, "Öğretmenlerimizin sosyal medya üzerinden başlattığı kampanya çerçevesinde getirttikleri kırtasiye malzemeleri ve oyuncakları öğrencilerimize dağıttık. Öğretmenlerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        Daha önce hiç görmedikleri oyuncaklarla oynamanın mutluluğunu yaşayan minik öğrenciler ise öğretmenlerine teşekkür ettiler.

        (VE-ATL-SO-Y)

        06.11.2016 11:37:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler