Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akın'dan engelli vatandaşa yardım eli

        (Fotoğraflı)

        Beşer Çeken

        AYDIN (İHA) - MHP'li Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ihtiyaç sahibi olan engelli vatandaşa akülü araç hediye etti.

        Bedensel ve zihinsel engeli bulunan Cevriye Turgut'un yerel bir gazetede yardım talebinde bulunarak sesini duyurması üzerine Başkan Ümmet Akın, Turgut ailesine ulaştı. Engeli sebebiyle çalışamayan ve herhangi bir gelir kaynağı olmayan, sadece üç aydan üç aya engelli maaşı alan Cevriye Turgut ile görüşen Başkan Akın, ailenin sorunlarını dinledi.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ümmet Akın, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için çalışmalar yapıyoruz. Burada Cevriye hanımın ihtiyaçlarının temini konusunda destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yardıma Muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmak bizim en öncelikli görevimiz. Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz ile birlikte bir nebze de olsa vatandaşımızın elinden tutmak amacıyla çalışıyoruz. Bu anlamda tüm vatandaşlarımız istediği zaman bizlere ulaşabilirler. Elimizden gelen imkanlarla sizlerin yanında olmaya hazırız. "dedi.

        Cevriye hanımın eşi Yüksel Turgut ise, "Benim eşim için Aydın'da çalmadığım kapı kalmadı. Maalesef karşımda bize yardım edecek hiçbir yetkili bulamadım. Eşimin engeli dolayısıyla yürümekte zorlanıyordu. Bizim derdimize derman olan Germencik Belediye Başkanımız Ümmet Akın'a teşekkür ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

        (BÇ-MB-Y)

        07.11.2016 11:39:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler