Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenen ve Öğreten Avcı semineri

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü Koruma ve Kontrol Ekiplerinin katılımıyla Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde faaliyet gösteren Avcı Dernekleri ile "Öğrenen ve Öğreten Avcı" eğitim seminerleri devam ediyor.

        Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan, Avcı Eğitimi ve Avcılık Belgesi Verilmesi Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik çerçevesinde, Tekirdağ Şube Müdürlüğü Koruma ve Kontrol Ekiplerinin katılımıyla Şarköy ilçesinde faaliyet gösteren Avcı Dernekleri ile "Öğrenen ve Öğreten Avcı" eğitim seminerleri veriliyor.

        Seminerlerde avcılık etiği ve ilkeleri, avlakların etkin yönetimi, AVBİS ve AVA Uygulamaları konularında Tekirdağ Şube Müdürlüğü Av ve Yaban Hayatı Teknikeri Can Kıyıcı tarafından eğitim verildi. Eğitim sonunda avcıların soruları cevaplanmış olup, seminere katılan avcılar tarafından eğitimlerin faydalı olduğu ve devam etmesi yönünde temennilerde bulunuldu.

        (HLD-MEF-Y)

        07.11.2016 15:37:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler