Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ensarioğlu, patlama yerinde inceleme yaptı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, bomba yüklü araçla saldırı yapılan Emniyet Müdürlüğü ek binası çevresinde incelemelerde bulunarak, mağdur olan vatandaşlarla görüştü.

        Bağlar ilçesinde bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne 4 Kasım'da bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 2'si polis, 11 kişi şehit olmuş, 100'ün üzerinde kişi de yaralanmıştı. Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, patlamanın yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Hasar gören binaların içerisine giren Ensarioğlu, vatandaşlarla görüştü.

        Ensarioğlu, bu saldırının tamamen insanlığa yönelik yapıldığını belirterek, "Şuan ki durum bunu gösteriyor. Mağduriyet ortadadır. Bunlar tamamıyla insanlıktan nasip almamıştır. Halkımız bu olayları kabul etmeyen bir anlayış içerisindedir. Diyarbakır'ın göbeğinde bu tür saldırının yapılmasını kınıyoruz. Yüzlerce vatandaşımız mağdur oldu, bu kış vakti sokakta kaldılar. Bir daha bu tür olayların yaşanmaması temennimizdir. Kanımız ve gözyaşlarımız birdir" dedi.

        (BE-MP-Y)

        08.11.2016 10:16:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler