Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Bianeli'ne katıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 3'üncü İstanbul Tasarım Bienali'ne katıldı.

        22 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen 3. İstanbul Tasarım Bianeli'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü temsilcileri de katıldı.

        İnsanlığın başladığı andan itibaren tasarımı yeniden düşünmeyi hedefleyen 3. İstanbul Tasarım Bienali, birbirine kesişen 4 proje "küme"sinden oluşuyor: Bedeni Tasarlamak (Designing the Body), Gezegeni Tasarlamak (Designing the Planet), Yaşamı Tasarlamak (Designing Life) ve Zamanı Tasarlamak (Designing Time). Ayrıca, 3. İstanbul Tasarım Bienali, "Biz insan mıyız?" teması altında "insan" ve "tasarım" arasındaki yakın ilişkiyi derinlemesine inceleyecek.

        Sergiyi gezdiler

        Bienal etkinlikleri çerçevesinde Galata Özel Rum İlköğretim Okulu'ndaki bienal sergisini gezen belediye temsilcilerine İstanbul Tasarım Bienali Direktörü Deniz Ova rehberlik yaptı. Büyükçekmece Belediyesi'nden Güzel Sanatlar Sorumlusu Burcu Künteci'nin katıldığı sergi turuna İKSV Genel Müdürü Görgün Taner ve Kültür Politikaları Çalışmaları Departmanı Direktörü Özlem Ece de eşlik etti.

        (HB-ÖZ-Y)

        09.11.2016 12:45:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler