Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Özel İdaresinden meydan düzenlemesi

        (Fotoğraflı)

        KİLİS (İHA) - Kilis'in Musabeyli İlçesi Hasanceli köyü ile Merkez Çerçili köyünde parke ve meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı.

        Meydan düzenlemesini yerinde incelemek üzere köylere giden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve Genel Sekreter Yardımcısı H.Veli Önal, köyde muhtar başta olmak üzere vatandaşlarla bir araya gelerek köyün sorunlarını paylaşıp çözümleri üzerinde değerlendirmelerde bulundular.

        Genel Sekreter Mustafa Bolat, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, "İl Özel İdaresi olarak hükümetimizin politikaları, stratejik plan, Valimizin talimatları ve İl Genel Meclis kararı doğrultusunda çalışmaların yürütüldüğünü, vatandaşların rahat bir ortamda yaşamasının temini için projeler geliştirildiğini, bu hususta desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

        (MAD-BRN-Y)

        09.11.2016 14:10:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler