Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz: "Amanos Tüneli Kırıkhan için hayati önem taşıyor"

        (Fotoğraflı)

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Kırıkhan İlçe Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay'ın 'çılgın projesi' olarak adlandırılan Amanos Dağları'nda Hassa üzerinden açılacak ve İskenderun'a bağlanacak tünelin Kırıkhan için de hayati önem taşıdığını söyledi.

        İskenderun ilçesinde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, özellikle Amanos Tünel Projesi'nin önemine dikkat çekti.

        Tünel projesinin Kırıkhan için hayati önemi olduğunu söyleyen Yavuz, "Amanos Tünel Projesi Türkiye'nin en büyük projesi ve bizim hedefimiz ise, sanayi bölgesi olmak ama ikinci derece yerleşik alan planlıyoruz. Bu kapsamda, alt yapısı, sosyal hayatı dengeleyici projeleri de en kısa sürede hayata geçirmenin planları içerisindeyiz. İnşallah bizim hayallerimiz bu projelerin gerçekleşmesidir. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

        (MSM-ELF-Y)

        09.11.2016 15:45:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler