Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elif Nine, ekiplerin 8 saatlik araması sonucu bulundu

        (Fotoğraflı)

        BEŞER ÇEKEN

        AYDIN (İHA) – Aydın'ın Kuyucak ilçesi'nde dün aniden ortadan kaybolan 79 yaşındaki alzheimer hastası kadın jandarma ekiplerinin 8 saatlik aramaları sonucu ormanlık alanda bulundu. Sağlık durumu iyi olan ancak ormanlık alanda gece yürürken vücudunun değişik yerlerinden hafif yaralanan yaşlı kadın jandarma tarafından ailesine teslim edildi.

        Ola dün akşam saat 17.00 sıralarına Kuyucak Aksaz Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre bir süre önce alzheimer hastası olan ve Aksaz mahallesi Akyar mevkiinde çocukları ile ikamet eden yaşlı kadın oğlu ve gelini ev işleri ile meşgul olduğu sırada dışarı oturmak için evin avlusuna çıktı. Dışarı çıktıklarında anneleri Elif Aktay'ı göremeyen çocukları çevrede yaptıkları aramada annelerini bulamayınca durumu jandarmaya bildirip yardım istedi.

        Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin yanı sıra Aydın AFAD Müdürlüğünden oluşan 25 kişilik ekip ile vatandaşlardan oluşan 40 kişilik arama ekibi gece bölgedeki onlarca kilometrekarelik alanda arama çalışması yaptı. Bölgeyi didik didik arayan ekipleri kaybolan alzeimer hastası Elif Aktay'ı yaklaşık 8 ssaat süren çalışmalar sonucu gece yarısı ormanlık ve çalılık alanda buldu.

        Köyden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulunan yaşlı kadının yapılan sağlık kontrolünde ciddi bir sıkıntıya rastlanmazken, geçtiği alanların çalılık olmasından dolayı el ve vücudunda sıyrıklar meydana geldiği görüldü. Yaşlı kadın ekipler tarafından çocuklarına teslim edildi.

        (İK)

        11.11.2016 17:33:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler