Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Avcu, termal tesisleri inceledi

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Demirçeviren

        BALIKESİR (İHA) - Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Hisarköy Termal Tesisleri'nde tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

        Başkan Avcu, Belediye meclis üyesi Resul Bintepe ile birlikte Hisarköy tesislerinde mevcut olan binanın bakım ve onarım çalışmalarını denetledi. Havuz, mescit binası, çamaşırhane, günlük kullanım odaları,Türk hamamı ve peyzaj düzenleme çalışmalarının devam ettiği 24 odalı konaklama tesisinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan İsmail Avcu, son aşamaya gelinen çalışmaların kısa sürede tamamlanarak tesislerin vatandaşın hizmetine açılmasını istedi. Belediye Başkanı İsmail Avcu, "Hisarköy'de bulunan termal tesislerimizde tadilat çalışmalarımız son aşamasına geldi. Ufak tefek rötuşların yapıldığı tesisler kısa süre sonra vatandaşımıza hizmet verecek.Tesislerimizde tepeden tırnağa her yerinde yenilik yaptık''dedi.

        (BD-

        14.11.2016 09:47:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler