Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Özefe, turizme yönelik tesislerin yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Orman ve Su İşleri Ardahan Şube Müdürlüğünün hazırladığı "Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı" kapsamında Cemal Turan Tabiat Parkı, Putka gölü, Çıldır gölü ve Aktaş gölünde yapılması planlanan turizm amaçlı tesislerin yerinde incelemelerde bulundu.

        Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Temel Şimşek ile birlikte tesislerin yapılması planlanan Cemal Turan Tabiat Parkı, Putka gölü, Çıldır gölü ve Aktaş gölüne giden Vali Özefe, tesisler için düşünülen araziyi gezerek yerinde inceledi.

        İncelemelerde bulunduğu bölgelerde karşılaştığı vatandaşlarla görüşerek sohbet eden Vali Özefe, Çıldır Gölü kenarında rekreasyon projesi kapsamında yapımı devam tesislerin inşaatında da denetlemede bulundu.

        (OY-AA-Y)

        15.11.2016 07:43:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler