Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökçek, demokrasi şehitlerinin yakınlarıyla bir araya gelecek

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde şehit olanların yakınları ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, yemekte bir araya gelmesini ve ihtiyaçlarının tespit edilmesini kararlaştırdı.

        Nail Çimen başkanlığında olağan toplantısını yapan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen karara göre, söz konusu yemekte, şehit yakınlarına plaket veya hediye verilecek; ayrıca ihtiyaçları tespit edilerek, Büyükşehir imkanları dahilinde karşılanacak. Meclis'te, Ankara'nın kalkınması için yapılan çalışmalara destek olmak amacıyla, Büyükşehir Belediye Meclisi komisyonlarının, tüketicilerin mağduriyetlerinin önlenmesi, Orta Doğu ülkelerinden Ankara'ya daha fazla turist çekmek amacıyla çalışmalar yapılması, Osmanlı İmparatorluğu döneminden kalan eserlerin tanıtımının yapılması, Kalecik'in maden rezervlerinin tespit edilmesi, Bala'da sulama göleti yapılması ve Büyükşehir Belediyesi sınırlarında bulunan AVM'lerde faaliyet gösteren dükkanlarda geleneksel el sanatlarının yaşatılması konularda rapor hazırlaması da kararlaştırıldı.

        (MK-Y)

        15.11.2016 11:05:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler