Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Sarıcaoğlu: "Önceliğimiz vatandaşlarımızın memnuniyeti"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti olmalı" dedi.

        Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediyesi'nin tüm personeli ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantının ana konusu olarak dürüst, ilkeli ve kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirten Sarıcaoğlu, tüm personelin bu konudaki duyarlılıklarına sebep ne olursa olsun şuan olduğu gibi her zaman devam etmelerini istedi. İlk olarak birim amirleri ile toplantı yapan Sarıcaoğlu, birim amirlerine asla ve asla gevşeklik göstermemelerini, çalışmalardaki öz güveni ve hassasiyeti her daim korumaları gerektiğini vurguladı.

        Daire içinde hal ve hareketlere her zaman olduğu gibi özenle devam edilmesi gerektiğini vurgulayan Sarıcaoğlu, "Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti olmalı" diye konuştu. Başkan Sarıcaoğlu daire personelinin ardından şantiye personeli ile toplantısına devam etti. Şantiye personeline ilk olarak iş güvenliğinden bahseden Sarıcaoğlu, "Konu ne olursa olsun hizmet elbette önemli ancak iş güvenliği yani sizlerin güvenliği çok daha önemli. Sizler bize emanetsiniz asla ve asla tedbir ve önleminizi almadan işe başlamayın. Bozulan bir makine tamir edilebilir ancak giden bir can geri gelmez. Sizlerin evlerine sağlıklı gitmesi aileleri ile huzur içerisinde oturması bizlerin en büyük hedefi" ifadelerini kullandı.

        "Hava şartları bahanemiz olmayacak"

        Yaklaşan kış aylarının çalışmaları kesinlikle etkilememesi gerektiğini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Çalışmalarımız asla hava şartları nedeni ile yavaşlasın istemiyorum. Vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor bu beklentilerini en iyi şekilde karşılamak zorundayız. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemiyorum. Çalışmalarımız kaldığı yerden tüm hızıyla devam etmeli" şeklinde konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        15.11.2016 13:36:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler