Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi'deki 748 öğrenciye giysi ve bot yardımı

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesi İstiklal İlk ve Ortaokulu Müdürü Özhan Özyer'in başlattığı kampanyaya destek veren bir firma, 748 öğrenciye kışlık giysi ve ayakkabı yardımında bulundu.

        İstiklal İlk ve Ortaokulu Müdürü Özhan Özyer, "Yardımlaşma ve yardımseverlik, önemli ve yaygın bir toplumsal değerdir. Toplumsal hayatta karşılaşılan ve çözümünde zorlanılan problemler, yardımlaşma yoluyla kolaylıkla çözülür. İnsanların birbirine yardımcı olması, toplumda sevgi bağlarının oluşmasının en güzel yoludur. İyi ve düzgün insan olmanın şartlarından biri olan bu davranış bizi diğer insanlar tarafından çok sevilen bir kişiye dönüştürür. Elimizde olan bir şeyi diğer insanlarla paylaşmak sahip olduğumuz şeylerin çoğalmasını sağlar. Toplumun bireyleri arasında yardımlaşma ve paylaşma davranışı gelişmişse o toplumun fertleri millet olma duygusunu gönülden yaşayabiliyor demektir. Öğretmenlerimizle birlikte bu bilinç ışında hareket ederek öğrencilerimiz için kışlık giysi ve bot yardımı talebinde bulunduk. Yardım talebimiz kısa zamanda karşılık buldu. 404 ilkokul ve 344 ortaokul olmak üzere toplamda 744 öğrencimizin kışlık giysi ve bot ihtiyacı karşılandı. Bizlere bu konuda yardımcı olan herkese öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

        (AYZ-MP-Y)

        15.11.2016 15:14:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler