Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi Kaymakamlığı şehit kaymakama mevlit okuttu

        (Fotoğraflı)

        Mahmut Kılınç

        KAYSERİ (İHA) - Develi Kaymakamlığı tarafından Mardin Derikde bombalı saldırıda şehit olan Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için mevlit okutuldu.

        Develi Çarşı Cami'nde okutulan mevlite Develi Kaymakamı Murat Duru, kurum kuruluş müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Develi Kaymakamı Murat Duru yaptığı açıklamada, "Mardin Derik Kaymakamlık görevini yürütürken kahpe, kanlı, hain, alçak ve şerefsiz PKK terör örgütünce şehit edilen meslektaşım Muhammed Fatih Safitürk kardeşimin ve bütün şehitlerimizin ruhu için bugün Develi Çarşı Cami'nde ikindin namazı öncesi okunan Mevlid-i Şerife çok yoğun bir katılımla iştirak ederek hep bitlikte dua eden Develi'nin güzel insanları hemşehrilerimden Allah razı olsun. Develi'nin güzel insanları hemşehrilerim şehitlerimizi unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını en muhteşem şekilde ortaya koymuşlardır. Vatan için Şehit olan Muhammed Fatih Safitürk kardeşim ve tüm şehitlerimizin ruhunuz şad mekanlarınız cennet olsun. Hakkınızı bizlere helal ediniz. Rabbim bizi size laik olacak kullarından eylesin. Gözünüz arkada kalmasın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti milletiyle ve Türk Ordusuyla beraber MÜBAREK kanınızı yerde koymayacak" dedi.

        (TB-Y

        15.11.2016 15:18:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler