Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hacıeyüplü Mahallesi'ne 5 milyon TL yatırım

        - Hacıeyüplü Mahallesi'ne havaalanı pisti gibi yol

        (Fotoğraflı)

        Zekican Şenkaya

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediyesi tarafından Hacıeyüplü Mahallesi'nde 5 milyon lira yatırımla 110 bin metrekarelik asfalt çalışması yapılıyor.

        Merkezefendi Belediyesi'nin ilçede bulunan 50 mahallede çalışması sürmeye devam ediyor. Bunlardan biriside Hacıeyüplü Mahallesi. Hacıeyüplü'de geçtiğimiz günlerde başlayan asfalt çalışmasıyla 110 bin metrekarelik yola yaklaşık 5 milyon liralık bir yatırım yapacak.

        Tamamlamasının 2 ayda bitirilmesi planlanan asfalt çalışmasıyla ilgili konuşan Başkan Subaşıoğlu, "Merkezefendi'nin tüm mahallelerine dokunuyoruz. Bu kapsamda Hacıeyüplü Mahallesi'ndeki asfalt çalışması başladı. 2 ayda tamamlamayı planlıyoruz. Yaklaşık 110 bin metrekarelik, yani 6 kilometrelik bir çalışma olacak. 5 Milyon TL bir yatırım yapacağız. Şimdiden Hacıeyüplü Mahallesine ve Merkezefendi ilçesine hayırlı olsun" dedi.

        (ZŞ-AA-

        15.11.2016 15:52:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler