Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gürkan'dan Yurdakul'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Malkara Belediyesi Başkanlığı'na gelerek Başkan Ulaş Yurdakul'u Başkanlık makamında ziyaret etti.

        Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve yatırım projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Ulaş Yurdakul, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür ederek, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'na çalışmalarında başarılar diledi.

        Yapılan çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'la fikir alış verişinde bulunan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a çalışmalarında başarılar dilediler.

        (HLD-MEF-Y)

        15.11.2016 16:01:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler